Hialuronsav

Mi a hialuronsav?


A hialuronsav bőrünkben és kisebb nagyobb mennyiségben szinte minden szövetünkben jelen lévő természetes poliszacharid. Kiemelkedő tulajdonsága, hogy saját molekulatömegének kb ezerszeresét képes megkötni vízmolekulákból. Ez kiválóan alkalmassá teszi az ízületek "olajozása" mellett a szövetek rugalmasságának, a bőr volumenének megtartására. Sejtjeink folyamatosan termelnek és bontanak el hialuronátot, a molekula életideje így néhány napnál nem több, mennyiségét pedig a termelés és elbomlás kényes egyensúlya határozza meg. Ezen egyensúlyt negatív irányba befolyásoló faktorok közül a legjelentősebbek a következők:

- életkor

- hormonális változások (terhesség, menopausa, menstruációs anomáliák)

- intenzív napozás

- dohányzás, alkohol fogyasztás


Hogyan történik a hialuronsavas ránctalanító kezelés?


Előre betöltött injekció formájában (ez általában 1 ml-es kiszerelést jelent) vásároljuk a felhasználásra kerülő hialuronsavat. A felhasználási területtől, a páciens elképzelésétől, bőrének állapotától függően különböző sűrűségű töltőanyagok közül választjuk ki az adott célnak legmegfelelőbbet.

1. Az arcbőrt fertőtlenítjük és helyi érzéstelenítő készítményt tartalmazó krémmel vonjuk be a szúrásnak megfelelő bőrterületeket.

2. Ismételt fertőtlenítést követően a speciálisan kiképzett extra vékony tű segítségével juttatjuk a töltőanyagot a bőr alá.

3. A szúrásokat kb 1 centiméterenként szükséges ismételni.

Megfelelő érzéstelenítés és technika mellett ez fájdalommal nem, legfeljebb némi diszkonfort érzéssel járhat. Ránctalanító hatása egyből a kezelést követően láthatóvá válik, azonban 2 hét elteltével fogjuk csak tapasztalni a definitív eredmény. Hatástartama átlagosan 12 hónap, ez idő alatt szöveteink saját hialuronsav termelését nem mérsékli, a volumencsökkenés ennél fogva nem lesz jelentősebb a kiindulási állapotnál a töltőanyag lebomlását követőe


Mikor érdemes a hialuronsavas ránctalanító kezelést választani?

-Kiváló választás, ha nem szeretnénk toxinokat juttatni szervezetünkbe, hiszen teljes mértékben természetes anyagról beszélünk.

-Ha azonnali eredményre vágyunk, hiszen hatását rögtön a kezelést követően észleljük. A molekula nagy vízmegkötő képessége miatt még további 2 hétig várható javulás, fontos, hogy ekkor különösen figyeljünk a megfelelő folyadék fogyasztásra.

-Ha korábban már használt hialuronsavas töltőanyagot, hiszen a kezelés ismételhető.

-Kortól nemtől függetlenül jó választás lehet, igen alacsony rizikóval és mellékhatás spektrummal. Kimondottan kevés egészségügyi állapotról tudunk mely állapotok kapcsán a kezelés ellenjavallt. Az előzetes konzultáció során ezekről a páciens részletes felvilágosítást kap, kérdéseit készséggel megválaszoljuk.


Mikor nem javasolt a hialuronsavas ránctalanító kezelés?

Mindig egyedi elbírálás alapján történik az ellenjavallat megállapítása, ugyanakkor néhány állapot kapcsán érdemes tisztázni, hogy biztosan nem végezhető el a beavatkozás.

-Ha a páciens várandós vagy szoptat.

-Ha a páciensnek az injektálás területén aktív gyulladásos bőrbetegsége van.

-Ha a páciens véralvadásgátló készítményt szed.

-Ha a páciens allergiás a töltőanyagra, vagy súlyos autoimmun betegségben szenved.


.

Árak

Egyéni igényekhez összállított kezeléseknél a töltőanyag és a felhasznált bioszálak költéségéből számítjuk a beavatkozás árát. Akcióinkról facebook és instagram oldalunkon tájékozódhatnak!

Ajakdúsítás

Ajakdúsítás 0,5 ml teosyal töltőanyaggal

55 000 Ft

Ajakdúsítás 0,5 ml amalian töltőanyaggal

50 000 Ft

Ajakdúsítás 1 ml teosyal töltőanyaggal

85 000 Ft

Ajakdúsítás 1 ml amalian töltőanyaggal

80 000 Ft

VOLUMEN PÓTLÁS HIALURONSAVVAL 

Középarc kezelése 1 ml teosyal töltőanyaggal

90 000 Ft

Középarc kezelése 1 ml Yvoire töltőanyaggal

85 000 Ft

Középarc kezelése 2 ml teosyal töltőanyaggal

160 000 Ft

Középarc kezelése 2 ml Yvoire töltőanyaggal

150 000 Ft

Száj körüli régió kezelése 1 ml teosyal töltőanyaggal

90 000 Ft

Száj körüli régió kezelése 1 ml yvoire töltőanyaggal

85 000 Ft

Áll és állkontúr kezelése 1 ml theosyal töltőanyaggal

90 000 Ft

Áll és állkontúr kezelése 1 ml Yvoire töltőanyaggal

85 000 Ft

Szem környék kezelése 1 ml Theosyal töltőanyaggal

90 000 Ft

Szem környék kezelése 1 ml Amalian töltőanyaggal

90 000 Ft

Szem környék kezelése 1 ml Yvoire töltőanyaggal

85 000 Ft

Komplex arckezelés 3 ml Theosyal töltőanyaggal

240 000 Ft

Komplex arckezelés 3 ml Yvoire töltőanyaggal

225 000 Ft

Bejelentkezés

Telefonos időpont egyeztetés hétköznap 08-20 óráig, hétvégén 10-18 óráig. Emailben történő időpont foglalás esetén 24 órán belüli válasz értesítés..