Gyorstesztek

Kategóriák

Rendelés menete

  1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket és mennyiséget.
  2. Adja meg szállítási és számlázási adatait.
  3. Véglegesítse rendelését.
  4. A beérkezett díjbekérő alapján teljesítse az utalást.
    • Amennyiben gyorstesztet rendelt, melyet szakember végez el Önön: a gyorsteszt elvégzését orvos, illetve nővér végzi. A vételár kiegyenlítése után felvesszük Önnel a kapcsolatot a gyorsteszt elvégzésének időpontja kapcsán.
    • Amennyiben 25db tesztet rendelt kiszállítással: A 20 óráig befutott rendeléseket a következő munkanap 9 óráig átadjuk a futárszolgálatnak, amiről e-mailben értesítjük majd. A futárszolgálat pedig jelezni fogja a pontos kiszállítási dátumot.

Koronavírus gyorsteszt

Napról napra hallhatunk új koronavirus tesztek megjelenéséről, forgalomba kerüléséről. A piac valóbban bővül, a nemzetközi nyomás egyaránt szül zseniális megoldásokat és silány, sietve összetákolt produktumokat. Nyitott szemmel kell járni, a tesztek forgalmazójáról, gyártójáról érdemes tájékozódni. Az árak összehasonlításának csak ezt követően van értelme. A raktárkészletről való rendelés napjainkban ritkaság számba megy, épp úgy, mint a kis (akár 1 darabos) kiszerelés.

Miért érdemes gyors tesztet végezni? A gyors eredmény hatalmas előny, minél kevesebbet izgulunk, minél rövidebb idő telik el bizonytalanságban, pszichésen és testileg is annál nagyobb esélyünk van egészségünk megőrzésére, visszaállítására. A járvány során az immunrendszeré a főszerep, az pedig, hogy a bizonytalanságból eredő stressz gyöngíti az immunrendszert tudományos tény.

Ismerjük az alapelveket: kerüljük a pánikot, de ne becsüljük alul a pandémia veszélyét. Úgy gondolom egy teszteredmény sokaknak a pánik csillapításául, másoknak a probléma komolyan vételéül szolgálhat.

Ha orvosi segítségre van szükségünk, ne habozzunk! Ha viszont orvosi segítséget, kórházi kezelést nem igénylünk, de kíváncsiak vagyunk a válaszra, hogy vajon koronavirussal fertőződtünk-e meg, megoldás lehet az egyéni gyorsteszt elvégzése. Az eredmény birtokában szintén lehetőség van segítség kérésre, de fontos kiemelni, hogy kezelőorvosunk döntése, hogy az információ birtokában milyen további intézkedéseket tart szükségesnek! A fertőzött esetek megállapítása továbbra sem a magánellátók, se nem az egyén feladata, fontos, hogy pozitív teszteredmény esetén kerüljük a "Doktor úr, koronavírus fertőzött vagyok" típusú orvos-megkereséseket. Az eredmény kiegészítő információként szolgál, jelentőségét ennek megfelelően kezeljük!

Jelenlegi (2020.03.31.) eljárási rend szerint megerősített esetről annál a személynél beszélhetünk, akinél laboratóriumi SARS-CoV-2 rtPCR módszerrel igazolták az új koronavírus által okozott fertőzés klinikai tünetekkel, vagy klinikai tünetek nélkül.

Cellex Covid-19 gyorsteszt használati útmutató

Cellex Covid-19 gyorsteszt engedélye